GOTT NYTT ÅR!

Bara tio minuter kvar nu, och jag lovar att det kommer in bilder nsäta år! Skojja bara, eller egentligen inte ^^
Men imorgon kommer det in nya fina bilder, från nya kameran :):)

GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!GOTT NYTT ÅR!

Systemkamera :D

Yes, yes. Idag var jag iväg och köpte mig en systemkamera.
Jo, den är bra, men blir ännu bättre nör jag köper lite mer saker till den :)
Blev ju liksom tvungen att gå ut och testa den lite fort på hästarna också ;)
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!
Gott nytt år!!!!

Sulorna!

Ha fått en del frågor om sulorna jag berättade om tidigare, och idag var jag ut och tog lite kort. Had dock ingen mer bigpac ask lock, så kunde inte visa hur jag gjorde dem, men försöker förklara så gott det går :)
Cred till dig som kom iden, men jag har glömt din blogg  ^^ ;)

Så här ser dem alltså ut. Man kan ta en gammal hästsko och rita av på locket. Sen när man klipper ut ska man lägga till några millimeter runt om, så att de inte ramlar av sen ^^

Sen är det bara att fiffla in dem mellan skon och hoven. Det är faktiskt enklare än vad det låter ^^ Det är nu de extra millimeterna kommer in. Om det är för mycket blir det för stor(då får man klippa till så att den passar) och blir den för liten så är det inget att göra åt :/

Så här ser det ut när den sitter på plats. Tycker att detta är en jättesmart idé  (: Enkelt att sätta dit dem innan man rider ut i snön, och enkla att ta av efter ridturen :)


Hoppas ni fattar någonting nu då :D:D

Bilder från tolkningen (:

Bilder från när vi tolkade i söndags :):)Diva var jätteduktigt, dock var hon lite rädd i början, men hon vande sig fort :):)

Förlåt för dålig uppdatering

Ja, som rubriken säger.
Har inte haft tid, och brist på bilder, eftersom inladdningssladden till kameran är borta.
Men igår tolkade vi efter Diva. Och jag hoppas att bilderna från gårdagen kommer in så snabbt som möjligt ^^
:D:D

Sadel

Måste få sålt sadeln så snabbt som möjligt :)
http://www.blocket.se/goteborg/County_dressyrsadel_16__25231811.htm?ca=15&w=1

Så klicka på länken, skicka iväg ett mejl/ring, och köp den :D:D

Styltor :/

Blev en mysig ridtur i snön, medans mamma åkte skidor brevid. Vi bestämde oss för att tolka efter Diva imorgon (om det är fint väder, och om vi har tid^^) så det blir nog roligt, hoppas jag x)
Hon var iaf snäll, men dock lite pigg. Synd att det är tösnö, då de får så höga styltor. Läste på någons blogg (tyvärr minns jag inte vems :/) att man kunde göra sulor av bigpac lådor. Så det får jag försöka mig på och hoppas på att det funkar på Diva (:

Ha det bra resten av lördags kvällen :):)

10-15cm snö!!! Yey

Imorse när jag vaknade (okej, vaknade 13.00 då :P) Så lös snön verklkigen genom fönstrena. Så fint var det. Det är typ 10-15cm snö här nu (till skillnad från er någon annanstans i Sverige som säkert har mer snö än vad vi har ^^). Det är verkligen kul med snö, och jag hoppas verkligen den håller sig kvar (och att det kommer mer!) tills jag har lyckas köpt mig en kamera :):)


Nu blir det stallet i , och det får bli en lite tur i mörkret. Men som tur så lyser ju snön upp lite grann ^^ ;)

25december

Dagen har mest bestått av längtan för nästa jul ^^
Och tills att mellandagsrean ska börja, så jag kan leta efter kameran jag vill ha, och hitta ett vettigt pris på den (:

Blev även ut till Diva, fast ingen ridning pga av blåsten och slasket. Nu när julen typ  är slut så tänker ju snön att den kan försvinna igen. Men tr'nade lite trick i  boxen istället. Det var ett tag sen vi gjorde det, men det har gått framåt lite grann sen sist iaf. Vi fick nästan till en bugning, men jag tror att Diva är lite rädd att nudda marken med benet. Hon var iallafall sugen på bananen jag hade med mig ut, och hon fick lite av den. Hon älskar verkligen banan ju! ;)

<3

GOD JUL"!!

GOD JUL ALLIHOP!!!!

Har fått massor av fina grejjer, och det var verkligen en lyckad julafton.
Jag hoppas att ni också har haft det bra och att det får fortsätta så dagen/natten ut :):)

Mentos<3

Våran katt gillar julgranen x)


Erika har tagit bilderna. :)

Snö!

Blev en liten sväng på ängen idag. Bara för att få rida i den härliga snön.
Erika var så snäll och följde med och tog lite kort. Dock var det ganska dåligt väder, och det fanns ingen sol som lyste någonstans. Så bilderna blev ganska grå och lite tråkiga. Men ändå fina, efterson Erika har tagit dem (:Dan före dopparedan

Bara en dag kvar till härliga julafton!! (:

Gårdagen

Hann inte skriva igår ^^

Först var vi på Torp och handla klart de sista julklapparna, och jag lyckades hitta en till Erika (:.
Sen red jag ut på Diva en sväng i halvmörkret, i repgrimma. Gick jättebra, och on lyssnar otroligt bra på alla hjälperna


Sen kom Klara ht och hjälpte mig med att göra lite julgodis, och det blv verkligen fail.
De smakar jätteäckligt och har knasig konsistens ^^

The day

Diva hade världens styltor idag när jag tog in henne. Sånna ska dem inte ha här nere ju :P
Blev en liten kort skrittur med henne på plan, som dessvärre var väldigt hal, så hade begränsad area att rida på. Fick gå ett varn runt plan för hand först, för att rita ut vart jag kunde rida.
Hon hade iallafall framåtbjudning och trampade under sig utan att jag riktigt bad om det, så hon gick riktigt fint ett tag.

Har lite ont i ryggen från igår, men det går nog över snart ^^ (:

KM hoppning

90cm:
Var hårt i marken, och det andra ridhuset var bokat. Så det blev så att alla (eller de första) i klassen fick hoppa fram på hinder 1, sen fick den som skulle hoppa först stanna kvar i ridhuset, medan alla andra går ut.
Fick hoppa fram precis innan jag skulle starta, eftersom Vilja inte kan bete sig när andra hästar hoppar^^. Det var snällt :)
Under själva ritten, så gick hon lite segt, men vi lyckades komma över alla hinder ändå (:


100cm
KM klass:

Var med och hoppade med de andra hästarna på framridningen, och det gick lite bättre när hon var lite tröttare.
Men sen insåg jag att hon var lite för trött, och jag var kall (var ju iskallt ute!!) om benen, så jag orkade inte driva framåt så mycket. Så blev några skithopp (de flesta) men var iallafall nöjd med kombinationen.
Sen blev Vilja rädd när alla applåderade (?!), och så gled sadeln jättemycket åt höger, så hon kickade, och jag for av ^^ Men jag klarade mig utan större skador, och det gjorde Vilja och sadeln (som hängde med under Viljas mage några varv) också.

Vi kom tvåa! (eftersom vi klarade oss igenom fas 1 felfria, och hade inte hunnit starta omhoppningen, A:1d)

Vi VANN  kombinerat (dressyr och hoppning).
Kom tvåa i dressyren (10p) och tvåa i hoppningen (10p) :):)
<33


Virtuellt Snöfall

Fixade till bloggen lite, så nu är det lite mer vinterkänsla.
Det blev väl helt okej eller?

<3

Kan väl erkänna att jag saknar snön, och att åka skidor, lite grann ^^ (:

Jullov

Äntligen jullov!!!
Lovar att jag kommer blogga mer nu när jag har tid, och det är alldeles för kallt för att vara ute. Det är ju trots allt kallt inne också, men här har man ju ett mysigt täcke x)

Hoppas också på att det kommer in en massa nya jul/vinter bilder också, då Erika är ledig och det finns vit SNÖ!

Glad -jullovs- helg :D


Sofia

Imorgon är det äntligen julavslutning, och jag ser verkligen fram emot en VIT jul iår.
Jag som är van vid kalla,snöiga norrland och sen flyttar ner hit till slaskiga bohuslän kan inte mer än vänta efter lite snö, så jag kan åka skidor (a)

Har blivit väldigt dålig uppdatering på sistonde, men hinner inte, och har inget att skriva om, men jag lovar att det kommer bli mer skrivning så fort jag få lov, och mer tid för hästarna :D

Clinic

Idag var jag och pappa på clinic för Josefine Hansen i Munkedal.
Det var bra, och vi lärde oss lite nya saker. Hon red två hästar, en fyraåring och en lite äldre.

Annars har jag inte varit i stallet på två dagar ^^ Har inte hunnit. Men imorgon så blir det!
Och snart är det ju JULLOV!!!!

Tävling i Munkedal

Supernöjd med Vilja idag. Dock inte lika nöjd med min insats.

Var för hårt i paddocken, så framhoppning blev inne på hinder nummer ett innan klassen började. + Att det var massa glitter och girlanger på hindren, och Vilja är så tittig, så jag trodde verkligen inte att det skulle gå bra.

 

Precis innan jag skulle in på 90cm så kastade vilja sig bakåt, vi gled ner för en liten backe, och höll på att åka in i en stenmur. Jag trodde seriöst att hon tänkte hoppa över den xI. Så när jag kom in på banan var jag jättechockad, och red inte alls bra. Hängde inte med över hindret, men Vilja hoppad så glatt över ALLA titthinder ändå ^^ Vi kom ändå runt felfritt :)

I 1m, så gick det bättre, jag vågade trycka ifrån henne längre ifrån, och hängde med mycket bättre. Även där felfritt :)

 

Så två ClearRound rosetter med hem idag (:Tävling idag (:

Debuterade med Vilja inom dressyren idag!
Blev bara en LB:1.
Var inte så nöjd med ritten själv, (hon dog totalt inne på banan, och jag är jätteförkyld så jag orkade inte driva henne så mycket) men det verkade domaren tycka. Det var 6, 7 och 8or igenom hela protokollet, och vi fick 65.51%, och slutade på en andra plats.
Eftersom det var KM så fick vi en stor blå rosett och en pokal (:


Sorry

Förlåt för dålig uppdatering, men har helt och hållet inte tid.

Blev hem idag med tvåbussen, skyndade mig ut i stallet, och red Diva i repgrimma på planen. Gick väldigt bra. Sen var det snabbt in, byta om och göra sig iordning, springa ut och vänta på bussen, som höll på att köra förbi mig och jag fick vinka som en galning så att den skulle stanna. Fick ifrån mig ett mesigt "Jag såg inte att det kom" när jag gick på, men ångrade det när jag såg att det var så pass många på bussen ^^
Vänta på Klara i stan, vi fikade, väntade på Emma, sen gick vi och tog ett nytt hål i örat.
Kl. 19.00 blev det New Moon, och vi såg till att vara där i god tid innan (ca 45 min^^), och den var ju verkligen bäst!!!
Efter filmen gick vi och kollade lite på lussebandyn, men det blev tråkigt så vi gick hem till Alice x)  Tog 10.35 bussen hem, eftersom det är tävling imorgon :):)


Todayyy

Blev bara att jag red igenom Vilja lite snabbt på plan, som förövrigt inte ser ut som ett hav längre, utan mer som en sjö x). Vi får hoppas på att det blir någon minusgrad, så pass kallt att det kommer snö, men inte så kallt att paddocken fryser ^^ (:
Vi gjorde några skänkelvikningar, galoppbyten och travökningar. Allt gick bra som vanligt, även fast det var lite mörkt.

Anmälde mig till en Clear Round i Munkedal på söndag också. Blir 90cm och 100cm.
Dressyr blir det på lördagen, LC:1 och LB:1, fast funderar på att bara vara med i LB:1 :)

Jag gör en sån rolig min x)

:O

Hallå?! Statiskien gå uppåt, men inga kommentarer?!?!bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin

Tävling

90cm, clearround- Gick super! Hon var lugn på banan, även fast hon hade varit helt knäpp på framridningen ^^
100cm, 1a i klassen - Gick också bra! Hon var lugn, men smet undan på ett hinder, då jag inte alls var med, och väldigt ofokuserad (:
Men fick med mig en blåvit och en blågul rosett hem iaf :):)

¨

Dagen

Tog på mig ridkläder på engång i morse. Sen gick jag ut i stallet, fixade iordning Diva och red ut med henne. Erika var så snäll och följde med för att ta lite nya kort :)


Sen blev det ridande av Vilja (ska ju tävla imorgon), så det blev bara galoppträning för att få henne lite mer pigg till morgondagen. Även det gick bra, och Erika tog några kort, äver fast det var otroligt mörkt ^^(:


Sen tränade jag lite med Androméda(våran halvblinda tvååring ^^), på att backa. Det gick också ganska bra, och hon kan backa några steg för tryck nu, fast hon skulle nosa på hästen i boxen hela tiden x)

Inne igen

Red en liten sväng i paddocken, då den inte var stenhård idag. Red i repgrimma, fast med sadel denna gång. Nöjd även fast hon var lite bråkig ^^ (:


Volleyboll

Nu ska jag gå ut i stallet (:


9G vi är ju bara bäst!!
Vann volleybollturneringen idag! ^^:D

Film från gårdagen

En liten film från gårdagens träning. Tack till Susanne som filmat! (:
Träning för Josefine Hansén (:

Scrubs

Ska alldeles snart ut i stallet, eller ja, när Scrubs har slutat^^
Ska första rida ut Diva, sen jag jag iväg till Munkedal och hoppträna Vilja. Förra gången, när jag hoppade Diva där, så gick det ju inte så bra (som ni kan se några inlägg ner), men jag hoppas verkligen på en ny chans denna gång, eftersom det är en storhäst.1 december

Tro det eller ej, men idag lyste solen, även fast det var minusgrader.
Marken var frusen, men jag klarade mig ändå.

Eftersom det inte var någon kör idag, och solen lyste, så bestämde jag mig för att rida ut med Vilja.
Fast  jag lyckades ju såklart inte få tag i henne förrändet hade blivit mörkt, och iskallt, så jag red ut med Ebba och Diva på en liten tur istället. Men det var ju bra det också, förrutom att Vilja blev rädd för några rådjur i mörkret (må hända) och att marken var stenhård.Bara 24 dagar kvar nu!!

RSS 2.0