bilder från i onsdags

Snälla PETRA har tagit alla bilderna :)

tränings tävling

Har varit iväg på en liten träningstävling nu på kvällen i munkedal.
Hopapde 1m och debuterade i 1.10m. Dock vägrade jag ut mig i båda klasserna, men är ändå glad att jag vågade. För knappt ett år sedan var ju jag skiträdd för att hoppa, och har gått hur långt som helst ändå.

bilder från igår


Sen kommer det väl antagligen fler bilder i omgångar ;)

Hopptränade här hemma

Hopptränade här hemma idag för pappa, och det gick riktigt bra faktiskt. Hoppade ett hinder på 125 och bana på 100-110.
Dock blev hon rädd för en hästskit efter ett hinder, flög åt sidan, och jag trode verkligen att jag skulle hålla mig kvar men klarade inte av det.
(Hade världens bild i huvudet när jag låg där upp på henne, att jag skulle slänga mig av fort, och landa på fötterna, dock så gick det snabbare ju längre jag klängde mig kvar, så när jag "slängde" mig av ramlade jag på ena sidan och gjorde typ en volt när jag landa, eller jag vet inte, det kändes iaf så ;) )

hoppträningen igår

Som sagt så gick den hur bra som helst.
Jossan hade tagit fram vattenmattan (den här gången också ;)) och igår så slängde Vilja sig inte över den, utan hon tog ett riktigt hoppsprång. Det kändes jättebra! Vi hoppade bana på 110, och nåot enstaka på 115-120. Hon har ju verkligen sprången, och är sällan i bommar och sånt. Det är ju bara lite synd att hon itne vill landa i högergalopp, men det är nog något som vi får fortsätta träna på ;)

hoppträning

Dagens hoppträningen gick superbra!! Skriver mer imorgon, ska sova ;)

moonday

Red först Vilja på planen. Red fram ganska länge och gjorde små volter och serpentinbågar i trav. Sen gjorde jag ungefär samma i galoppen. Hade tagit fram ett litet kryss (50cm) mitt på planen, som jag hoppade lite över just för att få henne mer fokuserad, och försöka landa i rätt galopp. Hon har ju väldigt svårt för sig att landa i höger galopp. Red runt där i ungefär en timma, och både hon och jag blev nog ganska trötta.

Sen red jag och Diva ut på en liten mysig tur i skogen, med vårsol och fågelkvitter. Dock blev hon rädd för några rådjur som sprang förbi, men så fort dem var utom synhåll frustade hon jättehögt Nej, jag blev inte alls rädd, typ ;)


lördag

Ojoj, vad det har blåst ute idag. Man har knappt kunnat öppna dörrarna ;)

Iaf, först red jag och Diva ut på en liten mysig sväng i skogen. Där blåste det inte lika mycket, och trots att det blåste, så lyste solen fint.

Sen blev det Vilja på planen. Hon är ju lite rädd för allt när det blåser, så hon var väldig ofokuserad på vad jag ville, för hon skulle kolla på allt annat. Ananrs var hon ganska seg (trots vädret). Tog fram två bommar, och höjde upp den ena på ena sidan, så låg vi och travade över dem på volt och i lite kringelkrokar. Hon börjar lyfta på benen lite bättre nu iaf.Vårväder

Red Diva en kort stund i skogen, och nu kan man verkligen säga att våren har kommit. Solen skiner, och vitsipporna har börjat slagit ut i backarna. Rikitgt fint!

ingenting

Har precis kommit in efter att ha dragit massa skottkärrelass från Diva och Lorenzos hage till skit högen.
Men fint blev det iaf, och jag hoppas att dem blir nöjd när dem får gå ut i en någorlunda fin hage imorgon.
Sen har jag några (för mig) stora beslut att tänka över just nu, så det känns som om jag inte hinner blogga så mycket nu på en tid framåt, men jag lovar att jag inte kommer sluta helt eller nått, ska åtminstonde försöka med ett inlägg per dag (som det har varit då ;) )


Onsdag

Eftersom jag inte ridit Diva på över en vecka, så blev det bara ut och busa lite i skogen.
Var ute i lite mer än en timma, och galopperade en del. Och hon var på bushumör. Hon har tydligen lärt sig att om man inte vill sakta av nör matte vill det, då ska man skaka jättemycket på huvudet.
Men överlag gick det väl bra, dock var hon rädd för lite små saker.


Answers

Vart ska du? (:
Jag var på Fuerte Ventura, Kanariöarna.

Vad e dina mål inför 2010 :D
Just nu har jag inga större mål, eftersom jag inte riktigt vet vad jag vågar satsa på än. Men har några små mål inom hästhantering främst, och har riktiat in mig mest på det nu, och försöker komma på nya och roliga övningar.

Äger du alla hästarna du rider=?
No, bara Diva. Mamma äger resten av hästarna i stallet ;)

Vill du göra en bloggdesign tillmig ??? :):)
Har faktiskt börjat fundera på att sälja bloggdesigner, så inte helt omöjligt.

Gillar du hestar?????
Jao ;)

Vad är ca pris på att ha en häst under ett helt år? Med allt inklusive?
Skulle vara jätte snällt och bra om du kunde svara på den frågan på ett ungefär. Det skulle hjälpa mig :)
Har nog ingen riktig koll på sånt där med priser och sånt, eftersom mina föräldrar äger företaget, så betalar jag inte just så mycket runt hästarna själv. Utan det är väl mest om jag vill köpa mer utrustning och sånt ;)

Hejsan hoppsan:)
Kan väl också ställa lite fråger dåe:)
Med vem ska du åka till spanien med? Firar ni ngt eller åker ni bara för skojs skull?:)
KOmmer du upp något i sommmar?
Hur går det med unghästarna? När ska Fabiola få fölis? Vem ska rida andromeda på tre-års?
Familjen, och vi åker bara dit för att vila upp oss lite.
Det hoppas jag ;)
Det går bra. Snart hoppas jag, eller jag, viod midsommar typ. Jag vet faktiskt inte än, inte jag iaf. Mamma eller pappa blir det.


vad vill du blir när du blir stor? :))
POLIS!! Faktist, men jag vill ju såklart hålla på med hästar också. Eller någonting som har med IT och göra. Det tycker jag är så himla roligt, eller fotograf eller något liknande. Bara inte någon som bara sitter inne på ett kontor hela dagarna ;)

Jag bara kollat lite fort och har reagerat på att du inte rider med Martingal. Även att du red på repgrimma på några bilder. Hur kommer det sig ? :)
Jag känner att jag inte har något behov av det, och ska jag vara ärlig, så gillar jag faktiskt inte att rida med det heller. Vet inte varför. Använde det på Diva någon gång precis när jag köpt henne, men slutade snabbt. Känns mycket bättre utan ;)

Tränar du något annat utöver ridningen?
Inte nu, men har hållt på med massa andra sporter. Har väl tänkt att jag ska ut och springa lite också så fort det blir lite bättre underlag.

Tänker du börja blogga mer snart eller ?!?!?
JA! Så fort jag kommit igång med ridningen och arbetet igen. ;D Kommer nog många nya rid/hanteringsövningar också nu på våren att se framemot.


Hemma igen

Så, nu har jag kommit hem igen :)
Bloggar mer och svarar troligtvis på frågorna imorgon :D

Frågestund!!


Stopp: 12april

Gårdagen

Eftersom det var så fint väder, och jag itne har ridit i repgrimma på hela vintern så tänkte jag att ajg skulle prova det igår då. Det gick ju som det gick.
I början gick det bra och hon lyssnade bra och sånt, men sen vet jag inte riktigt vad som hände (tror hon håller på och fäller och det är det hon tycker är jobbigt), men iallafall så började hon bocka med mig runt hela ridbanan. Duktig som jag är skriker och skrattar jag bara.
Men sen blev hon lite lugnare igen.


Erika har tagit alla bilderna ;)

Långfredag = Bus i paddocken

Erika följde med och tog lite kort idag, och eftersom jag är så bäst, orkade jag inte byta om till ridbyxor ;)


Jag vet, min häst är så otroligt söt när hon busar ;D

+ & -

+ Snön är typ helt borta!

+Påsklov!!!!!

+ Fjädrar ;D

+ Att jag åker utomlands om bara 3 dagar


- Att det fortfarande är vatten på planen

- Min sega dator

- Inget bra på TV

- Att solen inte lyser just nu


Påsklov!!!

ÄNTLIGEN!!! Blir sjukt härligt med massa ledigt från skolan + att jag åker utomlands på måndag ;)

ÄLSKART!

RSS 2.0